Családias hangulatú kozmetika Kispesten, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink.

Bemutatkozás

Trebbi Daniela

Kozmetikus – a görög kosmētikos szóból ered, jelentése szépítésben jártas. A szépségre esküdtem fel, több mint 15 éve dolgozom a szakmában, munkám során a hangsúlyt mindig a vendég pontos diagnosztizálására, és ennek alapján egyénre szabott kezelésére fektettem.

Célom, hogy szaktudásommal segítsek vendégeimnek megtartani fiatalos és szép megjelenésüket, ezáltal jò közérzetüket, mindezt természetes hatóanyagú termékekek használatával.

Vendégeim közt nem csak szépülni vágyó hölgyeket, hanem magukra igènyes urakat is tisztelhetek - hiszen tudjuk, a sikerhez fontos az ápolt megjelenés.

A tiniknek személyre szabott kezelési programot készítek, és az otthoni ápolásra is tanácsokat és termékeket ajánlok.

Elhivatottan dolgozom a méltán világhírű, 50 országban ismert Ilcsi natúr kozmetikumokkal, és vallom a filozófiát, miszerint a természet minden bőrproblémára kínál megoldást.

A natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Várom szeretettel!

Baksa Csilla

Szakmai pályafutásom közel 20 éve, a kozmetikai szakiskola elvégzésével vette kezdetét. Szerencsémnek és szakmai elhivatottságomnak köszönhetően a legjobb mestereknél szerezhettem gyakorlatot, fejleszthettem tovább tudásom, általános kozmetika, elektrokozmetika, smink, valamint tartós-smink tetoválás területeken is.

Később, diplomám (BME) megszerzését követően szakoktatóként magam is tanítottam a szakma fortélyait, mígnem régi elhivatottságomnak engedve, nyitottam a természetgyógyászat felé.

Éveket töltöttem Ázsiában, kultúrát, filozófiát, gyógyítással kapcsolatos ill. a természethez viszonyuló szemléletmódot tanulmányozva. Hazatérésemet követően természetgyógyászati tanulmányaimat folytatva ezen hivatás legelismertebb képviselőitől szereztem és szerzem mindmáig azt a tudást, melyet alkalmazva, segítek mindazoknak, akik ezt igénylik.

Úgy vélem: Amikor az életmód stresszes, lelki terheket cipelnek az emberek, fokozottan károsak a környezeti hatások, szennyezett a levegő, vitamin és ásványi anyag hiányosak a zöldségek, a legkülönfélébb adalékokkal készülnek az élelmiszerek, a káros szenvedélyeket nem is említve, akkor egészséges ember már nincs, csak olyan, aki még tünetmentes!

A Keleti-gyógyászat, valamint a saját szemléletem szerint is: A test, a lélek, és a szellem hármasának egyensúlya alkotja az egészet – az egészséges embert.

Ha szépülni szeretne, kozmetikai tevékenységeim közül ajánlom figyelmébe a következőket:

  • Arc - Meridián masszázs
  • 3D-4D-6D műszempilla
  • Tartós Smink Tetoválás
  • Microblading szemöldök tetoválás
  • Általános kozmetikai és elektrokozmetikai kezelések